Hekwerkonderdelen

Hekwerkonderdelen vindt u bij Borgers Conservering in overvloed. Hekken zijn er in verschillende vormen, maten en uitvoeringen. Voor ieder type hekwerk bieden we gepaste onderdelen en afwerkingen naar keus. Veel onderdelen hebben we standaard op voorraad, waardoor we u snel de gewenste delen kunnen leveren. Bovendien beschikken we over zeer luxe hekwerkonderdelen uit het assortiment van ‘Grande force’.

Soorten hekwerkonderdelen

Voor alle typen hekwerken levert Borgers Conservering hekwerkonderdelen op maat. Of het nu gaat om essentiële onderdelen voor de constructie of voor de esthetische afwerking, wij bieden u oplossingen op maat. Bekijk ons assortiment hekwerkonderdelen in onze uitgebreide showroom of online.

Kom langs in onze showroom

De deuren van onze showroom staan altijd voor u open om ons assortiment hekwerkonderdelen te bekijken. We adviseren om van tevoren voor de zekerheid te bellen of de showroom geopend is. 06 533 43 549. Wij zijn gevestigd aan de Kloosterweg 13 in Putten. Voor vragen, offertes en advies kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen of ons mailen via info@borgersconservering.nl