Historie

Borgers Conservering, een echt familie bedrijf!

Na ons in het verleden bezig te hebben gehouden met agrarische activiteiten, vonden wij een uitdaging in een nieuwe branche.

Op 1 januari 2003 zijn wij gestart met een groothandel in sierhekwerk onderdelen. Hierdoor ontstond de naam Borgers decoratie.

Mede door de overname destijds van een bestaand bedrijf in sier-hekwerk onderdelen hebben wij hierin vanaf het begin vele kennis vergaard, welke in de loop der jaren alleen maar meer geworden is.

Door het leveren van ons assortiment bij de verschillende klanten, merkte we dat er steeds meer vraag in de markt was naar het verder verwerken van de stalen hekwerken en onderdelen. Wij hebben de logische keuze gemaakt ons hierin te verdiepen om hiermee de wensen van onze klanten nog meer te verwezenlijken.

In november 2004 hebben wij onze werkzaamheden dan ook uitgebreid met het verzorgen van staal conservering.

De hierop volgende jaren hebben wij dit conserveren op alle vlakken leren kennen en ons hierin verder verdiept. Hierdoor kunnen we vandaag de dag zeggen dat we alle soorten staal kunnen conserveren. Wij verstaan hieronder: verzinken, poedercoaten, natlakken, anodiseren, stralen, schooperen en glasparelen van het materiaal.

Door de steeds groeiende vraag van onze klanten hebben wij ons wagenpark inmiddels kunnen uitbreiden tot een ruim aantal trailers. In 2015 hebben wij hier wederom een aantal trailers aan toe kunnen voegen, deze maal uitschuifbaar om nog langere lengtes moeiteloos te kunnen vervoeren.

Onze kracht is dat we een klein bedrijf zijn met korte lijnen tussen onze leveranciers en de klant. Ons streven is om alles in goede banen te leiden en de producten op het afgesproken tijdstip bij onze klanten af te leveren. Door goed overleg tussen klant en leverancier is er voor elke situatie de juiste oplossing te vinden.

Door de passie voor ons werk staan wij met ons team elk dag klaar voor de klant om opdracht naar tevredenheid uit te voeren.

Borgers Conservering wagenpark